Folosind acest site web dumneavoastră (user-ul) vă declarați de acord cu următorii termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni ar trebui să părăsiți site-ul.

Proprietatea

Acest site web este singurul site oficial al CLUBULUI SPORTIV CFR SIMERIA(CS CFR SIMERIA). Întregul conținut al acestui site, incluzând, fără limitare, text, grafică, logouri, butoane, icoane și imagini, este proprietatea CS CFR SIMERIA, fiind protejat de legislația românească și internațională.

Folosirea conținutului site-ului cscfrsimeria.ro

Continutul acestui site poate fi folosit sau copiat numai pentru uz personal, necomercial. Folosirea materialelor continute de acest website pe oricare alt sit web este strict interzisa. Cu exceptia celor garantate aici, utilizatorii nu au drept de licenta sau orice alte drepturi sub dreptul de copiere, marca inregistrata, patent sau alte drepturi de proprietate intelectuala in material, produse, servicii sau tehnologia descrisa aici. Toate aceste drepturi apartin CLUBULUI SPORTIV CFR SIMERIA.

Acceptarea condițiilor

Serviciile sunt oferite de catre CS CFR SIMERIA numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse aici. Folosirea serviciilor CS CFR SIMERIA presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea serviciilor CS CFR SIMERIA.

Descrierea serviciilor

Situl cscfrsimeria.ro ofera utilizatorilor de Internet o serie de servicii online, mijloace de comunicare, forumuri de discutii, informatii si stiri. Toate serviciile oferite de CS CFR SIMERIA sunt subiectul acestui acord de utilizare. CS CFR SIMERIA nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, CS CFR SIMERIA nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site. Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate de CS CFR SIMERIA pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate CS CFR SIMERIA, dvs. acceptati ca nu veti da in judecata clubul.

Obligațiile utilizatorului

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont pentru e-mail sau pentru personalizarea serviciilor din site. In cazul in care CS CFR SIMERIA are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciilor CS CFR SIMERIA. De asemenea, utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile CS CFR SIMERIA. CS CFR SIMERIA nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii siteului. Prin extensie, dvs. va obligati sa suportati daunele pe care le poate produce o terta persoana (autorizata de dvs. sa folosasca contul dvs. de la cscfrsimeria.ro).

Politica de privațiune

CS CFR SIMERIA isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. CS CFR SIMERIA asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor Statului Român.

De asemenea,  CS CFR SIMERIA isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor sai.

La cererea expresa a autoritatitilor Statului Roman, CS CFR SIMERIA isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator precum si la activitatile pe care le acesta le-a desfasurat prin intermediului site-ului.

Declinarea oricărei răspunderi

CS CFR SIMERIA isi exprima in mod explicit declinarea oricarei răspunderi pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor CS CFR SIMERIA. CS CFR SIMERIA nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, CS CFR SIMERIA nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor CS CFR SIMERIA, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

Încheierea acordului

CS CFR SIMERIA isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, CS CFR SIMERIA isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. CS CFR SIMERIA isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment in cazuri de incalcare a legislatiei sau cand o instanta de judecata stabileste acest lucru.