Juniorii U13 de la CFR Simeria sunt vicecampionii județului Hunedoara

Juniorii U13 , antrenați de Florin Danciu, au terminat Play-Off-ul pe locul II cu 7 victorii, 1 egal și 2 înfrângeri, 22 goluri marcate și 3 goluri primite.

Clubul Sportiv CFR Simeria va reprezenta județul Hunedoara la turneul de zonă în perioada 05-09 IUNIE 2019.

În ultima etapă a Play-Off-ului CS CFR Simeria a întâlnit echipa ACS Școala de Fotbal Damian Militaru, scorul după cele 70 de minute a fost 2-0 (1-0) au marcat Iacob Cătălin (1) și Medrea Bogdan (1).

Lot: Basa Ianis, Fischer David, Butnaru Denis, David Darius, Dobrescu Paul, Gîrjob Andrei, Medrea Bogdan, Zgîrdea Mihai, Cicalău Devis, Macovei Dragoș, Iacob Cătălin, Pintilie Fabian, Gheorghescu Sebastian, Pleniceanu Raul, Pătrășcoiu Alex, Grigorian Miguel și Corne Ștefan.

Părinții, bunicii, oficialii și iubitorii sportului Simerian s-au bucurat alături de sportivii de la club pe imnul oficial lansat cu ocazia celor 110 ANI DE SPORT ÎN SIMERIA.

C.S. CFR Simeria mulțumește sportivilor, părinților, antrenorilor, Primăriei orașului Simeria, Consiliului Local al orașului Simeria, sponsorilor și tuturor celor care susțin financiar activitatea clubului.

Adelin Rotariu, admis în proiectul FRF “Youth Council”

Viorel Adelin Rotariu, IT-ist la Clubul Sportiv CFR Simeria, a fost admis în programul de dezvoltare fotbalistică FRF “Youth Council”, desfășurat cu sprijinul UEFA, în scopul creșterii atractivității jocului de fotbal pentru tineri.

Programul Youth Council este dedicat tinerilor, fete și băieți, cu vârsta cuprinsă între 19 – 29 ani. Proiectul urmărește să aducă aproape de fotbal tineri cu inițiativă și cu idei de dezvoltare a comunității ce pot fi materializate prin proiecte în care fotbalul să joace rolul de liant social.

Selecția aplicațiilor a avut loc până în data de 15 mai 2019. La finalul procesului de selecție, 20 de tineri din toată țara vor participa la un seminar organizat la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, în perioada 22-24 mai.

Președintele clubului felicită sportivii de la secția Karate pentru performanța obținută la Cupa Gorjului

Luni, 13.05.2019 un număr de 8 sportivi de la CS CFR Simeria s-au întors “acasă” după ce au reușit să obțină locul III INTERCLUBURI la Cupa Gorjului ediția a VII-a.

La competiție au participat 7 cluburi și aproximativ 136 sportivi din județele Caraș-Severin, Hunedoara și Gorj.

Sportivii au fost felicitați de președintele clubului Vasile Hrițac.

Competiția s-a desfășurat la probele kata și kumite individual.

Clasamentul final al competiției:

 • Locul I – CS Karate Băcia-Geoagiu
 • Locul II – Dacicus Orăștie
 • Locul III – CS CFR Simeria
 • Locul IV – Sports Star Anina

Felicitări tuturor participanților lui Sensei Ion Hrițcu și Senpai Dorin Vesa.

Karate | C.S. CFR Simeria locul III intercluburi la Cupa Gorjului ediția a VII-a

Un număr de 8 sportivi de la C.S. CFR Simeria au participat la Cupa Gorjului ediția a VII-a unde s-au clasat pe locul III în clasamentul intercluburi.

La competiție au participat 7 cluburi și aproximativ 136 sportivi din județele Caraș-Severin, Hunedoara și Gorj.

Competiția s-a desfășurat la probele de concurs kata individual, kumite individual.

Clasamentul final al competiției:

 • Locul I – CS Karate Băcia-Geoagiu
 • Locul II – Dacicus Orăștie
 • Locul III – CS CFR Simeria
 • Locul III – Sports Star Anina

Rezultate individuale:

 • Horvath Eric – locul I kata și locul I kumite;
 • Todea David – locul I kata și locul I kumite;
 • Șamu Florena – locul I kata și locul I kumite;
 • Săran Alina – locul I kumite și locul III kata;
 • Herci Flavius – locul I kumite și locul II kata;
 • Stan Alexandru – locul I kumite și locul III kata;
 • Solda Caitlin – locul I kata și locul II kumite;
 • Vintilescu Radu – locul III kata și locul III kumite.

Felicitări tututor participanților lui Sensei Ion Hrițcu și Senpai Dorin Vesa.

Juniorii U11 (2008) de la CFR Simeria sunt campionii județului Hunedoara

Juniorii U11 (născuți în anul 2008), antrenați de Vișan Constantin, au terminat Play-Off-ul pe primul loc cu 9 victorii și 1 egal, 84 goluri marcate și 11 goluri primite.

Clubul Sportiv CFR Simeria va reprezenta județul Hunedoara la turneul de zonă în perioada 23-26 Mai 2019.

În ultima etapă a Play-Off-ului CS CFR Simeria a întâlnit echipa LPS Cetate Deva, scorul după cele 60 de minute a fost 16-1 (9-1).

Lot: Gașpar Alexandru, Negrilă Denis, Berekszi Robert, Bela Eduard, Lăcătuș Ștefan, Drăgan Adrian, Vișan Alexandru, Cizmaș Patrick, Kovacs Alex, Beltechi Alexandru, Ciobanu Alexandru, Basarabă Bogdan, Lăcătuș Andrei, Gergely Raul, Dodoi Richardo, Curcă Alexandru, David Mercurean, Iordache Rareș, Teampău Flavoius și Lăpăduș Dennis.

Părinții, bunicii, oficialii și iubitorii sportului Simerian s-au bucurat alături de sportivii de la club în premieră pe imnul oficial lansat cu ocazia celor 110 ANI DE SPORT ÎN SIMERIA.

C.S. CFR Simeria mulțumește sportivilor, părinților, antrenorilor, Primăriei orașului Simeria, Consiliului Local al orașului Simeria, sponsorilor și tuturor celor care susțin financiar activitatea clubului.

Mai multe fotografii în album.

CLICK AICI!