Sâmbătă – 25.04.2020, conducerea, antrenorii și sportivii clubului cu vârstă minimă de 13 ani, au participat la un seminar de kinoterapie și motricitate specială.

Sesiunea a cuprins exerciții de stretching, antrenament core și metode de refacere cu foamroller sau minge și a fost susținută de Verdeș-Constantin Crețu – kinetoterapeut și preparator fizic.

În prezent Constantin lucrează cu clubul de liga I – FC Voluntari și este kinetoterapeut la Echipa Națională de Fotbal a României U18.

A avut posibilitatea în trecut să lucreze și cu loturile echipei naționale de fotbal U15, U16 și U17 masculin și U17, U19 feminin.

De-a lungul timpului a interacționat și cu jucători de la clubul nostru și anume: Raul Opric transferat la UTA Arad și Eric Moisă care recent a participat la stagiul de pregătire centralizat al lotului național U15, la sfârșitul lunii februarie (a.c.).

Constantin Crețu este unul dintre puținele persoane care a participat la un curs complex organizat de FIFA în domeniul recuperării sportive.

Clubul Sportiv CFR Simeria îi mulțumește lui Verdeș-Constantin Crețu și Federației Române de Fotbal pentru sprijinul acordat în pregătirea copiilor și juniorilor.

Postari recente