Despre

Prima Ligă Fair Play înseamnă mai mult decât jocul de fotbal îndrăgit și iubit de către jucători, spectatori, prieteni sau familie. Înseamnă evoluție, înseamnă sănătate fizică și mentală. Înseamnă atitudine PRO viață, PRO comunitate, transparență:

 • Te afli într-un cadru organizat corespunzător, cu arbitrii oficiali și persoane dedicate care îți monitorizează stilul, atitudinea de joc – primești la fiecare final de ediție o fișă de monitorizare astfel încât să îți poți descoperi și îmbunătăți abilitățile.
 • Meciurile se desfășoară la baza sportivă a Clubului Sportiv CS CFR Simeria, din Str. Victoriei, Nr. 20, din Simeria, localitate situată în centrul județului Hunedoara astfel încât accesul să fie în modul cel mai favorabil pentru toți doritorii, jucătorii participanți.
 • Joci alături de alți iubitori de fotbal, în sportul rege, cunoști oameni noi, înveți de la unii, iar pe alții cu siguranță ii vei inspira tu, prin ceea ce ești și prin ceea ce faci.
 • Unele meciuri le vei câștiga, altele poate le vei pierde, dar întotdeauna este important ce înveți și mai ales faptul că te afli în joc, atât pe terenul de fotbal dar și în propria-ți viață. Se numește progres conștient.
 • Poți fi selectat pentru a face parte din echipa de seniori a clubului CS CFR Simeria, astfel încât jocul de fotbal să devină viața ta, ocupația ta, în cazul în care dorești acest lucru. Totul depinde de atitudine ta.
 • Majoritatea fondurilor obținute din înscrierea jucătorilor care participă la edițiile organizate de Prima Liga Fair Play si Clubul Sportiv CS CFR Simeria sunt direcționate pentru a susține echipa de seniori. Echipa se formează și din selecția jucătorilor cu potențialul cel mai bun, participanți la liga privată de fotbal Prima Liga Fair Play, pe baza abilităților și meritelor personale.
 • Echipele clasate pe primul loc în fiecare grupă vor beneficia de înscrieri gratuite sau cu reduceri pentru edițiile următoare și alte premiiechipamente complete personalizate, mingi personalizate, cupă, medalii.

Alte detalii importante:

 • Fiecare ediție se desfășoară pe durata a 3 sau 4 săptămâni de la momentul începerii. Prima ediție începe la data de 10 octombrie 2018. Următoarele ediții propuse spre organizare au data de începere: 10 Noiembrie 2018, 10 Aprilie 2019, 10 Mai 2019, 10 Iunie 2019.
 • Se pot înscrie jucători individuali, grupuri de jucători sau echipe complete de 10 jucători. Se joacă în format de 6 jucători in teren + 1 portar + 3 rezerve. Jucătorii înscriși individual împreună cu grupurile mai mici de 10 jucători vor fi ordonați echilibrat pentru a atinge formatul de joc de 10 jucători – se folosește fișa de înscriere personală a fiecărui jucător înscris pentru organizarea optimă a echipelor și a grupelor.
 • Fiecare echipă dispută 2 sau maxim 3 meciuri săptămânal. 7 meciuri în total pentru fiecare echipă plus încă 2 meciuri pentru semi-finaliste și finaliste, practic pentru echipele situate pe primul loc în fiecare grupă după disputarea meciurilor de grupă.
 • Meciurile se joacă pe lateralele terenurilor mari, pe gazon natural de calitate excelentă pe timp de zi și nocturnă când este cazul, între orele 17:00 și 18:30 pentru categoria de vârstă 14 – 15 ani, și între orele 18:40 și 21:50 pentru categoria de vârsta de peste 16 ani, fără limită de vârstă superioară.
 • Dimensiunile terenurilor sunt de 40 de metri pe lățime și 48 de metri pe lungime.
 • Investiția pentru participare este de 140 de lei / jucător / ediție.

Contacte Club Sportiv CFR Simeria și Prima Liga Fair Play: