Clubul Sportiv CFR Simeria ca urmare a măsurilor dispuse de Guvernul României, de Federația Română de Fotbal și de Primăria Orașului Simeria cu privire la epidemia de coronavirus, a luat decizia de a suspenda antrenamentele, jocurile amicale, competițiile oficiale programate și activitatea de la sala de gimnastică și fitness în perioada 11 – 22 martie 2020.

Persoanele care au abonamente valabile la sala de gimnastică și fitness pentru această perioadă, se vor adresa instructorilor de la sală și vor beneficia de prelungirea perioadei de valabilitate a abonamentului cu perioada cât sala a avut suspendată activitate.

Toate aceste măsuri sunt luate pentru protecția copiilor, părinților, spectatorilor, angajaților clubului și a altor persoane cu care prin activitățile specifice se intră în contact.

Fiecare antrenor va elabora un program individual de pregătire pentru fiecare disciplină sportivă și grupă de vârstă, pentru această perioadă, program care va fi transmis atât sportivilor cât și părinților pe grupurile de WhatsApp.

Postari recente