În cadrul etapei a VI-a a campionatului județean de fotbal, Valea Mureșului, grupa Danone-Hagi(2002), ieri la Simeria, pe terenul I, a avut loc jocul dintre ocupantele primelor două locuri ale clasamentului, CFR Simeria I (2002) si CFR Simeria II (2003-2004).
Meciul s-a încheiat cu victoria echipei conduse de dl.Iordache Constantin, CFR Simeria I cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Ploscar în minutul 2 al jocului, după o incursiune pe dreapta finalizată cu un șut pe colțul scurt.
Deși am primit gol repede, copiii nu au acuzat șocul primirii golului și s-au străduit din răsputeri, să țină pasul cu colegii lor mai mari și în marea majoritate a timpului au și reușit acest lucru.Jocul a fost dominat de echipa mai mare, mai bună, mai experimentată, cei mici, apărându-se grupat și răspunzând pe contraatac, de câte ori s-a ivit ocazia.
Felicităm ambele echipe pentru jocul bun prestat și mulțumim pe această cale Primăriei orașului Simeria și oamenilor care se ocupă de administrarea bazei sportive pentru condițiile create.
După terminarea jocului oficial, am disputat un meci amical de 3 reprize X 20 minute cu Victoria Călan, meci în care am folosit copiii, care au jucat mai puțin în campionat sau deloc.
Jocul s-a încheiat cu victoria oaspeților noștrii cu scorul de 8-5, pentru noi înscriind Sandu-2 goluri, Tont-2 goluri și Barb-1 gol.

Postari recente