În perioada 19-20 noiembrie 2018 se va organiza la București Workshop-ul Internațional privind Metodologia de pregătire a copiilor și juniorilor unde vor fi prezente nume mari ai fotbalului juvenil internațional.

Antrenorii de la C.S. CFR Simeria Dan Ardelean, Ciprian Pepenar, Marius Opric, Constantin Vișan și Radu Pleian vor participa la workshop-ul internațional unde vor avea posibilitatea să se informeze asupra Metodologia de pregătire a copiilor și juniorilor de la Daniele Zini – Cagliari, surpriza campionatului U-15 din Italia, Luigi Del Sordo – antrenor U-10 al Fiorentinei, Fausto Garcea – lector de nivel internațional, director al CT Atalanta din Toscana și ex. director al Academiei Empoli, Massimo Lucchesi – unul dintre cei mai influenți lector de fotbal din Europa și Andrea Bianchi – tehnician al echipei U-14 CT Milan din Toscana.

IATĂ PROGRAMUL COMPLET

LUNI 19.11

Teorie

DEL SORDO LUIGI: Metoda lucrului cu ateliere (stații) pentru activitatea de bază (copii – juniori mici – U12) (ședință teoretică)

ZINI DANIELE: Ciclul săptămânal pentru o Academie de fotbal profesionistă (ședință teoretică)

Practic

DEL SORDO LUIGI: Antrenarea duelului: unu contra unu 1 V 1 (ședință practică)

ZINI DANIELE: Ședința de antrenament: secvența de încălzire prin propuneri tactice (ședință practică)

MARȚI 20.11

Teoretic

FAUSTO GARCEA: Dezvoltarea tacticii individuale și colective în sectorul juvenil de la vârsta de 8 până la 12 ani (ședință teoretică).

LUCCHESI MASSIMO: Dezvoltarea tacticii individuale și colective în sectorul juvenil de la vârsta de 13 până la 19 ani (ședință teoretică).

Practic

BIANCHI ANDREA: Antrenarea abilităților individuale pe spații reduse (ședință practică)

FAUSTO GARCEA / LUCCHESI MASSIMO: Antrenarea tacticii individuale și colective prin jocuri de posesie (ședință practică)

Postari recente